Lacrimile Diavolului (Ștefana Czeller)

IMG_5767

Titlu:  Lacrimile Diavolului

Autor: Ștefana Czeller

Editura: Nemira

 Atunci când cei de la Editura Nemira mi-au trimis acest roman, am fost plăcut surpirnsă. De o perioadă bună, am dorit să citesc ceva diferit, iar această carte a fost exact ceea ce îmi doream.

 Trecând la acţiunea cărţii şi la personajele ce conturează totul, pot spune că am întâlnit ceva cu totul diferit. Poate că nu vi s-ar părea nimic special la o fată aparent normală care lucrează ca investigator la o firmă de asigurări din Iaşi, dar nu şi în cazul ei. Lena Savin este un investigator ocult, un iniţiat (aşa cum chiar personajul spune), iar sociteatea în care Lena trăieşte nu este una oarecare. Puterea nu este a Guvernului, aşa cum mulţi ne aşteptăm, ci a lui Satan, care a reuşit să îşi pună aprenta pe destinele milioanelor de oameni.

 Atunci când dispariţia unor bijuterii extrem de valoroase dau bătăi de cap, Lena, împreună cu demonul său aliat, sunt exact ceea ce lipseşte pentru ca povestea să devină din ce în ce mai interesantă. Atunci când Lena îl invocă pe Andromalius, demonul ce o va ajuta să rezolve un asemenea caz,  se vede nevoită să plătească un preţ. Aşa cum fiecare investigaţie dă anumite bătăi de cap şi cum nu mereu lucrurile se întâmplă exact cum le planifici, Lena va întâmpina destul de multe probleme.

Ce se va întâmpla cu Lena şi care va fi preţul pe care ea va trebui să îl plătească? Cum va decurge investigaţia şi oare, va face Lena faţă tuturor problemelor? Ce va avea Lena de câştigat din colaborarea sa cu demonul Andromalius?

Pentru mine această carte a fost o surpirză foarte plăcută. Fiind atrasă de această parte a literaturii, de partea fantasticului şi a supranaturalului, pot spune că romanul m-a captivat şi m-a suprins, în special prin finalul său. O recomand cu mare drag şi o puteţi comanda de aici. În altă ordine de idei, vreau să vă anunţ, pe voi, cititorii mei, că această săptămână va fi mai dificilă pentru mine şi voi lipsi. Vor părea săptămâna viitoare alte 2 recenzii, dar duminică nu voi putea posta un alt capitol din Sfidare. Clasa a XII-a e ceva mai obositoare şi o să îmi dureze puţin până îmi intru din nou în ritm.

Missimperfect12.

Reclame

Un gând despre „Lacrimile Diavolului (Ștefana Czeller)

  1. maryliyn spune:

    Chiar suna bine. O trec pe wishlist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.