Editura Univers loveşte din nou

large Aşa cum probabil vă aşteptaţi, cum am reluat activitatea pe blog, am reluat şi parteneriatele cu editurile. Editura Univers a fost, aşadar, prima care a ajuns la mine pe birou cu două titluri pe care abia aştept să le descopăr. Chiar mă întrebam zilele astea ce am să fac eu o oră în tramvai în drum spre facultate şi mai apoi spre casă. Răspunsul a venit rapid, împachetat frumos prin curierul rapid. Vreau să mulţumesc editurii pentru cele două titluri şi fără alte prezentări inutile să vă sugerez şi vouă câteva gustări literare:

1. Raucho (Ricardo Güiraldes )

 Romanul Raucho istoriseşte povestea tânărului cu acelaşi nume. Raucho creşte în pampas, admirându-i pe gauchos şi năzuind să împărtăşească viaţa lor dură şi pitorească. Este un copil rebel, căruia nu-i place şcoala, dar care descoperă mai târziu plăcerea lecturii şi începe să viseze la Paris, ca toţi tinerii din vremea sa. Fascinaţia este irezistibilă şi în cele din urmă îşi convinge tatăl să-l lase să plece. Raucho are inima împărţită între două pasiuni: pe de o parte îşi doreşte să ducă o viaţă de gaucho în mijlocul naturii, iar pe de altă parte ar vrea să fie un bărbat la modă în capitala Franţei, cufundându-se în vicii care umplu nopţile albe. În pampas visează la Paris, iar la Paris duce dorul meleagurilor natale. Femeile pe care le cunoaşte fac să-i fie şi mai greu să ia o hotărâre.

img_20160929_155851

2. Mâna dreaptă a somnului (Jhon Wray)

 Tânărul austriac Oskar Voxlauer încearcă să scape de ororile războiului. În Primul Război Mondial dezertează. După nouăsprezece ani petrecuți în Ucraina, se întoarce acasă, dar nimerește în plină ascensiune a naziștilor, iar războiul îl ajunge din urmă. Nici în pădure nu poate scăpa, nici iubirea nu este un refugiu posibil.

Promit că voi reveni curând cu recenziile şi cu alte mici surprize pentru voi. Totodată, pe lângă gustările mai sus prezentate Editura Univers  a mai pregătit ceva gustos. Cei interesaţi pot căuta pe site-ul oficial al editurii sau pe librăriile online, partenere editurii.

 Missimperfec12.

Reclame

Un gând despre „Editura Univers loveşte din nou

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.