Proiect de suflet, povestea continuă

 Ei bine, dragii mei, am revenit mai în formă ca niciodată. Sunt pregătită să-mi continui proiectele de suflet, așa cum le numesc eu și sunt chhiar fericită că pot împărtășii asta cu voi. Chiar dacă în ultima perioadă m-am axat mai mult pe recenziile cărților sau pe confecționarea bijuteriilor handmade (voi reveni curând cu un nou articol vis-a-vis de acest aspect), acum mă reîntorc spre cărți, dar nu din punctul de vedere al recenziilor.

Acum ceva timp am lucrat pentru mine și pentru o prietenă apropiată câteva exemplare de cărți. Cărțile erau scrise de ea sau de mine, apoi corectate și la final le-am dat o formă. Am lucrat intens și după ceva timp s-a întâmplat „inevitabilul”. Astăzi stând de vorbă la u o cafea cu un coleg de facultate mi-a spus că de ceva timp caută prin anticariate Divina Comedie. Am fost bucuroasă să-l anunț că am cele trei volume și sunt de acord să i le împrumut. Imediat ce a văzut cărțile a rămas șocat și reacția sa a fost de milioane: „Vreau și eu volumele mele! Poți să mă ajuți?”
Nu l-am putut refuza și după câteva ore de muncă am rămas și eu surprinsă de rezultat. M-am hotărât să vă arăt și vouă și sper să vă placă la fel de mult ca și nouă. Fără să mi trag de timp sau să o lungesc atât de mult, iată rezultatul orelor de muncă:Dar, lucrurile nu se opresc aici. Am început să fac tot mai multe cărți pentu prieteni, colegi, chiar și pentru necunoscuți și acum încep să lucrez și pentru cititorii mei. Vreau să vă puteți bucura și voi de ele, așa că mă puteți contacta. Dacă aveți o carte scrisă de voi sau doriți una în mod expres, ori doriți să faceți un cadou unicat și surprinzător, lucrat manual, atunci contactați-mă. Ofer coretură, așezare în pagină, adăugare diacritice și multe ale lucruri. Cei interesați îmi puteți lăsa un mesaj mai jos, în comentarii (nu uitați să adăugați și o adresă de mail pe care să luăm legătura) și vă voi răspunde promp.
Mi-am permis în timpul rămas să-mi confecționez și eu o carte pentru povestea mea, așa că v
ă las pe final pozele să vă delectați.

Missimperfect.

Reclame

4 gânduri despre „Proiect de suflet, povestea continuă

 1. inaloveworld spune:

  Superb! Felicitări și spor în toată munca ta. Mulțumesc pentru ce faci și ce oferi cu atât de multă pasiune!

 2. Poteci de dor spune:

  Te felicit pentru tot ce faci!
  Da, e o idee minunată pentru un cadou inedit. 😉

  • doareu57 spune:

   Mulțumesc pentru sprijin. Sunt entuziasmată că vă place. Sper cât de curând să pot atașa și o listă de cărți pe care le pot face speciale. :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.